Afhalen & bezorgen

Via de website www.aquafix.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week eenvoudig uw producten bestellen.
U plaatst uw bestelling en geeft aan of de producten geleverd dienen te worden of dat u deze af wilt halen in ons magazijn te Mijdrecht, waarna Aquafix uw order verwerkt en inplant voor levering.

De dag van levering of afhaal wordt telefonisch met u overlegd.

Bestellingen gedaan voor 15:00 uur kunnen, indien op voorraad, de volgende werkdag worden afgeleverd (m.u.v. beton producten). Aquafix heeft een ruime voorraad standaard producten, zodat uw bestelling snel verwerkt kan worden en u de producten snel kunt verwachten (voorraad producten tussen de 1-5 werkdagen).

Levering
Aquafix levert de meeste producten gratis binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) vanaf een netto order bedrag van 750 Euro (excl. BTW).

Onder dit bedrag worden de onderstaande tarieven berekend, (verzend/handelingskosten):

Poststuk bestelling 19,95 Euro.
Klein pakket bestelling 35,95 Euro.
Groot pakket bestelling 39,95 Euro.
1/2 pallet bestelling 49,95 Euro.
1/1 pallet bestelling 59,95 Euro.
Beton putten 100,00 Euro.

 

Bedragen excl. BTW.

Bezorgen op de Waddeneilanden is op aanvraag. Standaard wordt er geleverd op het vaste land van Nederland.

Betonnen olie-/benzineafscheiders, lamellenafscheiders, vetafscheiders, slibvangputten, IBA systemen, septic-tanks, pompputten worden geleverd met een kraanwagen en worden gelost naast de vrachtwagen, tot een gewicht van 7,5 ton.
Alle overige producten worden zover als mogelijk gelost naast de vrachtwagen of via een boddienst bij u (op het werk) bezorgd.

Sneltransport / Koeriersservice
Wanneer u in tijdnood komt en snel wilt beschikken over materialen (mits voorradig), is een sneltranport/koeriersservice een uitkomst. Aquafix kan de materialen in elke plaats in Nederland razendsnel ter plaatse hebben, ongeacht de order.
De transportbijdrage voor dit sneltranport worden vooraf met u besproken.


Afhalen
Aquafix in Mijdrecht beschikt over een showroom en afhaalbalie. Hier zijn de meeste producten te bezichtigen voordat u tot aanschaf overgaat. Maar ook kunt u hier de producten afhalen.
Alle producten, ook beton producten kunnen wij in Mijdrecht voor u laden. Het is raadzaam om contact op te nemen met Aquafix of de gewenste producten voorradig zijn.

Onze medewerkers helpen u graag om ook uw werk tot een succes te maken.