Ontzorgen

Waarom een Aquafix Milieu installatie ?

Aquafix Milieu BV een Hollands bedrijf, centraal gevestigd in Mijdrecht nabij Utrecht & Amsterdam, en een filiaal in het Belgische Laakdal, Aquafix Belgium BVBA.

Aquafix Milieu is gespecialiseerd in afvalwaterbehandeling en watergeleiding en produceert sinds jaar en dag in eigen fabriek in Mijdrecht o.a. vetafscheiders, olie-/benzineafscheiders, pompsystemen, afvoergoten, IBA systemen, rioleringsonderdelen en meer. In de eigen fabriek in Mijdrecht worden deze producten uit o.a. beton, kunststof(HDPE/PE/PP), staal en RVS gefabriceerd.
            

Aquafix ontzorgt:
Door een totaal assortiment in afvalwaterbehandeling en watergeleiding aan te bieden, kan Aquafix u een totaaloplossing aanreiken. Vanaf de waterafvoerpunten tot aan op het te lozen riool of openwater, alle producten welke hiertussen benodigd zijn, adviseert, produceert en levert Aquafix dagelijks.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een terreinafwatering van een parkeerterrein, kiest u voor afvoergoten of juist straatkolken en/of trottoirkolken, met welke verkeersbelasting dient u rekening te houden, kan de hoeveelheid water het afwateringspunt aan, welk materiaal leidingwerk dient te worden toegepast en welke diameter en wanddikte, welk type afscheider dient toegepast te worden, eventueel welk type pompput dient hierachter geplaatst te worden, dienen er nog kleppen of afsluiters tussen geplaatst te worden ? Aquafix adviseert u graag in deze situatie.

Maar ook voor horeca keukens, een cafetaria, éétcafé, hotelkeuken of restaurant tot aan grootkeukens van bijvoorbeeld een ziekenhuis, verzorgingstehuis, cateringbedrijf of voedingsmiddelenindustrie. Aquafix adviseert u graag in de toe te passen RVS keukengoten, vloerputten, leidingwerk, vetafscheider of wellicht zetmeelafscheider en de eventueel mits van toepassing achterliggende pompput en wellicht wel de eventuele pompput of pompunit voor de in de kelder gelegen toiletunits. Mocht een standaard systeem niet passen, dan is een product op maat wellicht van toepassing in uw situatie. Aquafix adviseert u graag en vrijblijvend in uw situatie.

Heeft u geen riolering in de nabijheid ? Geen probleem, Aquafix adviseert u ook hierin graag en vrijblijvend voor een toe te passen rioolgemaal of IBA systeem.

 

Aquafix en de normeringen:
vlag-europese-unieAquafix volgt de normeringen op de voet. Zo zijn de Aquafix afscheiders sinds de normwijziging in 2006, in een vroeg stadium aangepast aan deze nieuwe normen en is Aquafix het enige bedrijf welke haar afscheiders op de testbank heeft gehad bij de geaccrediteerde instelling TÜV LGA Rheinland te Würzburg Duitsland.

Hier zijn de standaard Aquafix afscheiders volgens de meest strenge eisen getest op een positief rendement zoals beschreven in de NEN-EN1825 voor vetafscheiders en de NEN-EN858 voor olieafscheiders en zijn alle afscheiders bestempeld met een uitstekend rendement. logo-tuv-rheinland

 

 

 

Bij TÜV LGA Rheinland te Nürnberg Duitsland zijn de afscheiders beproefd en goedgekeurd op duurzaamheid en chemische resistentie van de gebruikte materialen. TNO-Efectis heeft een certificaat afgegeven op de beproevingen van de brandklasse.

 


Aquafix productie op locatie:

bus-op-locatieAquafix beschikt over een speciaal team productiepersoneel welke gespecialiseerd is in de fabricage van o.a. afscheidersystemen, pompunits, pompputten en rioleringsonderdelen op locatie. In overleg met de klant wordt de locatie vooraf bekeken en ingeschat wat de mogelijkheden zijn. Na overeenstemming komt op de afgesproken datum de serviceploeg het systeem geheel bij u op locatie op de door u aangewezen plaats bouwen. Vanzelfsprekend gelden dezelfde garantievoorwaarden alsmede de CE markering & Prestatieverklaring voor deze installatie als voor een reguliere installatie welke bij Aquafix in de fabriek in Mijdrecht is gebouwd.    


Aquafix levert haar producten o.a. aan:
Jumbo supermarkten, Albert Heijn Supermarkten, V&D La Place, Hotels van der Valk, Hema, McDonalds, Paleis op de Dam Amsterdam, Efteling Kaatsheuvel, Luchthaven Schiphol, Luchthaven Rotterdam, Paleis Huis ten Bosch, Hoofdkantoor Shell (Rijswijk ZH), Hoodfkantoor BP (Rotterdam), Olympische spelen te Londen, Olympische spelen te Sotsji, Markthal Rotterdam, diverse olieterminals in o.a. Amsterdam & Rotterdam, diverse slachterijen, visverwerkingsindustrie, diverse BP/Shell/Texaco/Tanc tankstation, wasstraten, etc. etc.

Aquafix & Service & Onderhoud:

Aquafix produceert pompunits, pompputten, speciale pompsystemen geheel  op maat.  Zowel pompsystemen voor een woonhuis, oprit van een woning, kelderafwatering maar ook de afwatering van een dockshelter, bakkerijen, industrie, etc. en zelfs complete afwateringen van een olieterminal met ATEX gecertificeerde pompen kan Aquafix voor u verzorgen.
Aquafix Milieu heeft speciaal voor de pompsystemen een servicedienst welke onderhoudscontracten en ook 24 uurs contracten kan afsluiten, om u als klant te ontzorgen. Het onderhoudscontract omvat een jaarlijkse inspectie & service van put, pomp en besturing. Wilt u een extra zekerheidsstelling, dan kunt u hiernaast een 24 uurs servicedienst afsluiten. Mocht er onverhoopt toch een storing voorkomen, dan zullen wij deze storing zo snel als mogelijk verhelpen.
     service-op-locatie

 

Aquafix adviseurs:
Elke regio in Nederland wordt bemand door een buitendienst medewerker van Aquafix Milieu. Deze buitendienst medewerker denkt graag mee met de klant en adviseert u graag en gratis. Bij bepaalde projecten is de buitendienst medewerker tijdens de werkzaamheden uw aanspreekpunt. Hij is aanwezig tijdens de levering en adviseert u tijdens de plaatsing. Ook tijdens eventuele bouwvergaderingen kan hij u ondersteunen. De buitendienstmedewerker komt graag bij u langs op kantoor of op de bouwplaats, maar geeft u ook graag een rondleiding in de Aquafix fabriek in Mijdrecht.

 

Aquafix & afwatering:

Of het nu gaat om afwatering van (vuil)water in een (bedrijfs)keuken, industrieterrein, parkeerplaatsen, vliegvelden etc. Aquafix heeft de oplossing en de producten vaak nog uit voorraad leverbaar ook. Zo beschikt Aquafix over ruime voorraden RVS bakgoten, glasvezelversterkt betonnen goten, polyesterbetonnen goten, kunststof goten, RVS putten, straat-/trottoirkolken etc. Ook hierin is Aquafix expert in maatfabricage van bijvoorbeeld RVS bak/roostergoten en sleufgoten. Deze afvoergoten kunnen geheel op klant specificatie worden geproduceerd, of kunnen in overleg met u worden ontworpen. Niets hierin is Aquafix te gek, van het bedrijfslogo gestanst in het rooster, tot een gelast geheel van goot, rooster en RVS pompput in één.     centrumplein-emmen

 

 

De voordelen van zaken doen met Aquafix in het kort:

 • Eigen service & onderhoudsdienst.

 • De fabriek en hoofdkantoor centraal nabij Utrecht gevestigd.

 • Producten & personeel TÜV gecertificeerd.

 • Eigen productie op locatie.

 • Buitendienst medewerkers die voor u klaar staan.

 • Oerhollandse producten van 1e klas grondstoffen.

 • Hoge service graad.

 • Hoge kwaliteit.

 • Scherp geprijsd.

 • Grote voorraden.

 • Snelle levertijden.

 • Eigen service monteurs.

 • Aquafix ontzorgt u, alle materialen onder één dak, één aanspreekpunt & servicepartner voor in de toekomst.

  ___________________________________________________________________________________________

  Nog meer informatie ? https://aquafix.nl/nl/afwateringstechniek
  Of bekijk de Aquafix webshop.

  ___________________________________________________________________________________________