Over Aquafix

AQUAFIX MILIEU B.V. heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van afvalwaterbehandeling en watergeleiding. In eigen huis ontwikkelen, fabriceren en verkopen wij hoogwaardige producten voor grond, weg- en waterbouw, bouwsector, loodgieters- en installatiebranche. Wij produceren in eigen fabriek producten van kunststof, beton en RVS (Aisi304/316) of gecoat staal. Tevens zijn wij dealer/wederverkoper van diverse top producten van o.a. de merken, HOMA, GRUNDFOS, LOWARA, STORA DRAIN, MEA DRAIN, HAURATON, MUFFLE DRAIN, HERMELOCK, WAVIN, SIMONA, JAY R. SMITH en GEBERIT. AQUAFIX MILIEU B.V. levert haar kwaliteitsproducten door geheel Europa. Maar ook de Verenigde Staten van Amerika, de Nederlandse Antillen, Suriname, Bulgarije en China behoren tot ons leveringsgebied. De service op onze producten wordt uitgevoerd door onze eigen servicedienst. Op diverse van onze producten geven wij zelfs 20 jaar garantie om onze kwaliteit extra te onderstrepen. In onze fabriek in Mijdrecht (Utrecht) produceren wij o.a. vetafscheiders, olie/benzineafscheiders, coalescentieafscheiders, lamellenafscheiders, pompputten, prefab leidingsystemen, watermeterputten, septic-tanks, IBA-systemen, afsluiters in de materialen kunststof (HDPE), beton en RVS. De fabriek is geoutilleerd met de nieuwste machines en gereedschappen. Twee van de productiehallen zijn voorzien van een 12,5 tons loopkraan, zodat wij de zwaarste betonputten goed kunnen handelen en bewerken.

 

In totaal bestaat ons pand uit 3 productiehallen:

  • Productiehal 1: is geheel ingericht voor de verwerking van betonputten tot o.a. afscheiders, pompputten, opslagputten, IBA systemen. AQUAFIX maakt ook betonputten op maat.
  • Productiehal 2: is geheel ingericht voor de verwerking van kunststoffen (HDPE). De productiemethodes waar wij gebruik van maken zijn o.a. extrusielassen, draadlassen, spiegellassen (zowel druk als drukloos), zagen en frezen. Onze medewerkers hebben hier tevens de beschikking over een CNC bewerkingstafel. De eindproducten die wij in deze locatie fabriceren in o.a. onze eigen lijn EUROMAL vetafscheiders, olieafscheiders, lamellenafscheiders, pompputten, filters, regenwater hergebruiksystemen, prefab leidingsystemen (zowel druk als drukloos van 32 t/m 1200 mm.), bolle bodem inspectieputten, hand- en schuifafsluiters, deksels. Producten van kunststof kunnen op uw aangegeven worden geproduceerd.
  • Productiehal 3: in deze hal bewerken wij staal, RVS (Aisi 304/316) en aluminium. Dit doen wij o.a. met de volgende methodes, MIG/MAG lassen, plasmasnijden, stansen en uithoeken, knippen, afkorten, zagen en zetten met een CNC gestuurde zetbank. De eindproducten die wij hier fabriceren zijn, deksels, putten, goten, afscheiders, opslagtanks, hekwerken en (buizen) stellingen. Maatproducten kunnen wij snel en scherp geprijsd leveren.

Buiten deze productiehallen hebben wij de beschikking over in totaal 1400 m2 magazijn met gww-producten. Hier vind u een ruim assortiment afvoergoten/putten en roosters van o.a. MEA, FASERFIX, STORA DRAIN, MUFFLE DRAIN, deksels en afdekkingen en een zeer ruim assortiment pompen van o.a. de merken HOMA, GRUNDFOS, XYLEM, WILO en LOWARA. Afsluiters van kunststof en gietijzer, drainagesystemen, rioleringsartikelen, PVC buis en hulpstukken, PE buis en hulpstukken van o.a. de merken WAVIN, GEBERIT, SIMONA, AGRU, DYKA en PIPELIFE. Zoals u ziet hebben wij een zeer uitgebreid en compleet assortiment en voor een groot deel in eigen huis geproduceerd. De meeste productinformatie kunt u terug vinden op de website, tevens kunt u nadat een inlog heeft aangemaakt, de meeste van onze standaard producten online aankopen of een offerte aanvragen. Heeft u desondanks nog vragen of wilt u advies of een offerte opvragen, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Onze het menublok 'contact' vindt u tevens de telefoonnummers van onze buitendienst vertegenwoordigers.

 

AQUAFIX MILIEU B.V. DE GROOTSTE AFSCHEIDERFABRIKANT VAN DE BENELUX!

Aquafix Nederland

Bezoekadres:

Genieweg 20
3641 RH MIJDRECHT
Nederland
 

Postadres:

Postbus 288
3640 AG MIJDRECHT
Nederland
 

Communicatie:

Tel.: +31 (0) 297 - 26 29 29
Fax : +31 (0) 297 - 26 12 72
E-mail: info@aquafix.nl

 
 

Aquafix Belgium BVBA

Bezoekadres:

Dwarsstraat 6A
2430 LAAKDAL
België
 

Postadres:

Dwarsstraat 6A
2430 LAAKDAL
België
 

Communicatie:

Tel.: +32 (0) 13 - 66 83 03
Fax : +32 (0) 13 - 66 17 68
E-mail: info@aquafix.be
 
 

hier nl canvas
hier be canvas