Over Aquafix

AQUAFIX MILIEU BV heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van afvalwaterbehandeling en watergeleiding.

In eigen huis ontwikkelen, fabriceren en verkopen wij hoogwaardige producten voor de grond, weg- en waterbouw, bouwsector, loodgieters- en installatie branche. Wij produceren in eigen fabriek producten van kunststof, beton en rvs (Aisi 304/316) of gecoat staal.

Tevens zijn wij dealer/wederverkopen van diverse top producten van o.a. de merken HOMA, GRUNDFOS, LOWARA, STORA DRAIN, MEA DRAIN, HAURATON, MUFFLE DRAIN, HERMELOCK, WAVIN, SIMONA, JAY R. SMITH en GEBERIT.
 
AQUAFIX MILIEU BV levert haar kwaliteits producten door geheel Europa. Maar ook de Verenigde Staten van Amerika, de Nederlandse Antillen, Suriname en zelfs China behoren tot ons levering gebied.
     
De service op onze producten worden uitgevoerd door onze eigen service dienst. Op diverse van onze producten geven wij zelfs 20 jaar garantie om onze kwaliteit extra te onderstrepen.

In onze fabriek in Mijdrecht (Utrecht) produceren wij o.a. vetafscheiders, olie-/benzineafscheiders, coalescentieafscheiders, lamellenafscheiders, pompputten, prefab leidingsystemen, watermeterputten, septic-tanks, IBA systemen, afsluiters in de materialen kunststof (HDPE), beton en RVS. De fabriek is geoutilleerd met de nieuwste machines en gereedschappen. Twee van de productiehallen zijn voorzien van een 12,5 tons loopkraan, zodat we de zwaarste betonputten goed kunnen handelen en bewerken. Lees hier meer.