Helpdesk / ondersteuning

De Aquafix website is met grote zorg samengesteld, echter heeft u nog vragen dan kunt u deze via de e-mail, telefonisch, per post of bij ons op het bedrijf stellen.

De website van Aquafix is samengesteld om snel, eenvoudig en overzichtelijk de door u gezochte producten weer te geven. Hieronder hebben wij voor u een beknopte uitleg over de website.

Online Shop :

Onder de button Online Shop (links bovenin) vind u de AQUAFIX artikelgroepen. Door de juiste artikelgroep te kiezen kunt u eenvoudig naar het product van uw keuze. Na de keuze op een artikelgroep kunt u eenvoudig de resultaten bekijken of de resultaten verkleinen door uw keuze specifieker te maken door bijvoorbeeld materiaalkeuze, belastingklasse, capaciteit of prijs aan te passen in het keuzemenu (links in het scherm).

Product :

Door het juiste product aan te klikken komt u op de detailpagina. Op de detailpagina staan 1 of meerdere afbeeldingen, inbouwvoorschriften, DWG tekening, 2D tekening. Een uitgebreide productomschrijving, specificaties van het product en u kunt een recensie achterlaten als u het product reeds heeft verwerkt. Onder deze 3 tabbladen vind u de gerelateerde producten, dit zijn producten die u kunt gebruiken bij het geselecteerde product.

Registreren + inlog :

Via de knop registreren kunt u klant worden, bent u al klant dan kunt u inloggen via de knop inlog. U kunt via uw eigen account gemakkelijk offertes opvragen, terugkijken, prijzen opvragen en online producten bestellen. Dit portaal is beveiligd en u bent de enige die hier inzage in heeft.

Voor een zakelijke inlog hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

Bedrijfsnaam, KvK nummer, BTW nummer, e-mailadres en u verdere NAW gegevens. Bent u reeds bestaande klant maar heeft u geen inlog, vul dan uw gegevens zo compleet mogelijk in op de website via de knop registreren.

Voor particuliere klanten dienen wij de NAW gegevens en e-mailadres te ontvangen, wij zullen dan een account voor u aanmaken. Betalingen kunnen worden verricht via iDeal.

Via de link bovenin kunt u de actiefolder downloaden, deze wordt jaarlijks uitgegeven.

Via de links onderin kunt u ons volgen via Social Media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

Mocht u ondanks bovenstaande nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag van u.

AQUAFIX Digitaal.